Tietoa meistä

Pilkkoset Oy 

Perheyritys Pilkkoset Oy on toiminut luotettavana varainhankintakumppanina suomalaisille koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja ryhmille jo vuodesta 1988 lähtien.

Palvelullamme tuemme aktiivisten lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia yhteisen toiminnan järjestämiseen. Tarjoamme tuotteillemme markkinoiden parhaan takuun ja teemme talkootyöstä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa selkeän toimintamallimme avulla. Kehitämme tuotteita ja palvelujamme saadun palautteen perusteella yhä paremmiksi.

Avasimme verkkokauppamme syksyllä 2012 niille kuluttaja-asiakkaille, joiden lähipiirissä ei ollut Pilkkoset-kampanjaa tekevää ryhmää, mutta jotka silti halusivat ostaa tuotteitamme.

Haluatko myydä Pilkkoset-tuotteita?

Oletko mukana luokkatoimikunnassa, vanhempainyhdistyksessä, urheilujoukkueessa tai jossain muussa ryhmässä, joka tarvitsee rahaa esimerkiksi varustehankintoihin, matkoihin tai muuhun toiminnan tukemiseen?

Tilaa ilmainen tutustumispaketti osoitteesta www.pilkkoset.fi Se ei velvoita sinua mihinkään, vaan voit tutustua rauhassa toimintaamme ja esitellä palvelumme myös muille ryhmän jäsenille.