Maksutavat

MAKSUTAVAT

Maksuista vastaa Paytrail Oyj (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj) ja Shopify Payments (Stripe).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: +358 600 41005

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Shopify Payments (Stripe) toimii Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Stripen välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

 

MAKSUTAVAT LYHYESTI

  • Verkkopankkimaksut:
    • Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbank.
  • Pankki- ja luottokortit:
    • Visa, MasterCard ja American Express.
  • Mobiilimaksut:
    • MobilePay, Pivo, Siirto, Google Pay ja Apple Pay.MAKSUTAVOISTA TARKEMMIN


KORTTIMAKSUT

Voit maksaa Visa, Mastercard ja American Express -korteilla.

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Shopify Payments. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä.

 

VERKKOPANKIT

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki).

Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi.

Maksunsaajana näkyy Klarna Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

 

MOBIILIMAKSUT

MobilePay

Maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä.

 

Pivo

Verkkokaupassamme voi maksaa helposti ja turvallisesti mobiilissa Pivo-sovelluksella.

Pivo-sovellusta voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Mobiilikäytössä maksaessa Pivo-sovellus avautuu automaattisesti, selaimen kautta tietokoneella käytettäessä voit syöttää puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka jälkeen maksu hyväksytään Pivo-sovelluksessa tai puhelinnumeron perusteella valitussa muussa sovelluksessa.

Maksu veloitetaan oletusarvoisesti pankkitililtä (OP:n asiakkaat) tai Pivo-sovellukseen tallennetulta kortilta (muiden pankkien asiakkaat).

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot.

 

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

 

Google Pay

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella tai Googlea tukevalla selaimella, kuten Googlen omalla Chrome-selaimella. Käyttääksesi Google Pay maksutapaa Android-laitteesi käyttöjärjestelmänä tulee olla Android Lollipop 5.0 tai uudempi. Google Pay käyttöehdot.

 

Apple Pay

Apple Payn käyttäminen on mahdollista vain Applen laitteilla. Apple Pay käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla. Apple Payn käyttöehdot.