Palautus & takuu

Tuotevaihdot, palautukset ja reklamaatiot

Kaikilla tuotteillamme on täysi vaihto- ja palautusoikeus sekä laatutakuu.

Täytä palautus/reklamaatiolomake mahdollisimman tarkasti täällä

Palauttaessa ja vaihdettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan niin, että se on palautettavissa myyntiin. Tuotepakkauksen tulee olla myyntikuntoinen, joten ethän vahingoita pakkausta esim. teippaamalla tai kirjoittamalla siihen.

Tuotteen vaihto: Jos haluat vaihtaa tuotteen, lähetämme ensin uuden tuotteen antamaasi osoitteeseen ja mukana tulee palautuspussi, jolla vaihdettava tuote palautetaan.

Laatuvirhe: Jos olet saanut laatuvirheellisen tuotteen, lähetämme uuden tuotteen tilalle.  Tarvittaessa pyydämme laatuvirheellisen tuotteen meille takaisin.

Toimitusvirhe: Jos sinulle on toimitettu väärä tuote, lähetämme ensin puuttuvan tuotteen sekä mahdollisille ylimääräisille tuotteille palautuspussin. Tarkistathan ensin Tiimisivuilta, ettei kyseessä ole kirjaamisvirhe. (Tuotteen voi silti vaihtaa oikeaan.)

Tuotteen palautus:  Jos haluat palauttaa tuotteen ilmoita asiasta asiakaspalvelun sähköpostiin: asiakaspalvelu@pilkkoset.fi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja ohjeistamme tarkemmin, miten palautus tapahtuu.

 

 

Laatutakuu

Meille Pilkkosille laatu tarkoittaa tuotetta, johon asiakas on tyytyväinen ja kokee saaneensa rahoilleen täyden vastineen. Laadun määrittelyssä on aina kyse siitä, vastaako tuote niitä odotuksia, joita asiakkaalla on etukäteen tuotteen suhteen ollut.

Kaikilla Pilkkoset-tuotteilla on laatutakuu. Tuotteiden laadun tarkalla valvonnalla ja saatujen tuotereklamaatioiden seuraamisella varmistamme asiakastyytyväisyyden niin tuotteitamme myyvien ryhmien kuin niitä ostavien asiakkaidenkin keskuudessa.

Tuotereklamaatioiden kerääminen ja seuraaminen ovat laadunvalvonnan kannalta tarpeellinen tapa dokumentoida myymiemme tuotteiden laatua. Nämä tiedot auttavat meitä tekemään mahdollisia tarvittavia muutoksia laadun kehittämiseen.

Teemme tuotteillemme huolellisen laaduntarkastuksen, mutta jos löydät siitä huolimatta valmistusvirheen, vaihdamme tuotteen kuluitta uuteen virheettömään tuotteeseen.